Hvad tilbyder jeg?

Hvorhenne?

Du kan få personlig træning i det træningscenter, som jeg er tilknyttet til i Hvidovre.

Ønsker du hjælp til hjemmetræning, laver jeg gerne et personligt program til dig, hvor jeg gerne komme hjem til dig og viser hvordan træningsprogrammet skal udføres.

Det skal være optimalt for dig og din hverdag. 

Hvorhenne?


Du kan få personlig behandling i mit lokale, som jeg er tilknyttet til i Hvidovre.

Ønsker du behandling hjemme i trygge rammer, kommer jeg gerne hjem til dig og udfører behandlingen til dig. Det koster dog et ekstra gebyr grundet transport.

Coaching

Hvorfor blive coachet?


Coaching er en systematisk, struktureret samtale med en coach, der stiller åbne, afklarende og udfordrende spørgsmål til en problemstilling, som du har svært ved at belyse selv.


Et coachingforløb giver ofte en højere energi og bedre resultater. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi mellem dig og mig. Nogle bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning, som de skal træffe.


45-60min. coachingsession koster 650kr.

Er du studerende er der 50% rabat. Hvorhenne?


Jeg tilbyder coaching i mit lokale i Hvidovre. Har du ikke mulighed for det, kan jeg også komme hjem til dig. Bor du langt væk er online coaching også muligt via Teams. 

Personlig træning kombineret med coaching

Min form for personlig træning handler ikke om vægt eller tal. Det handler om balance. Kender du til det med at være på utallige slankekure og gang på gang falder du i gamle vaner? Derfor vil jeg anbefale mit program, hvor jeg tilbyder 30 minutters coaching til vores træningssessioner. Hovedet skal følge med kroppen. Sammen får vi løsnet op i dine gamle vaner, og skiftet dem ud med nye. Balance skal være dit nye ønske.


Personlig træning koster 620kr. for 50 minutter.

Personlig træning 50 minutter og 25 minutters coaching/samtale 850 kr. 

Kropsbehandling

Jeg tilbyder healing af din krop gennem afspænding og massage.

Kropsmassage og afbalancering af din krop er et værdifuldt redskab til. at komme til stede i nuet gennem sanserne og i kontakt med kroppens basale ressourcer.


Behandlingen styrker tilstedeværelse, jordforbindelse og er specielt værdifuld i perioder med stress, forandringer og udmattelse. Kontakten mellem mine hænder og din krop får kroppen og psyken til, at falde til ro.  

Massage og afspænding er en enkelt med kraftfuld måde, at opbygge tillid og fundament i usproglige lag af krop og psyke. En læring i, at kunne tage imod, åbne sig for kontakt og turde sanse sig selv i et trygt rum.

I kropsbehandlingen er der fokus på balancering og regulering af kroppen og psykens energisystem og spændingsmønster. Healingen styrker den grundlæggende kropslige energi, løsner spændinger, forøger cirkulationen og frigør hormoner der skaber afspænding og glæde. Nervesystemet får hjælp til at falde til ro.


Jeg tilbyder også helt almindelig kropsmassage, som kan være ren wellness og en gave til dig selv.


30 min. mini kropsmassage koster 390 kr.

60 min. basic kropdssmassage 655 kr. 

30 min. kropsbehandling gennem afspænding og healing. 350 kr. Betaling:

Jeg har mobilepay og tager i mod kontanter.

Ved udeblevelse kræves et gebyr på 50% af behandlingspris.