Cecilie Winther Kristensen

Hvem er jeg?

I 2020 var jeg igennem en stor krise. En krise som vente min verden op og ned. Jeg mistede min mor til selvmord og der sad jeg alene med mit udfordrede sind og negative tanker. Jeg har været i konstant udvikling og jeg fandt min vej i livet. I hele mit liv har jeg arbejdet med mig selv og arbejdet med mine spirituelle evner. Jeg er nu nået dertil, hvor jeg skal hjælpe andre mennesker videre. 


Ingen af os mennesker kommer igennem livet uden ar på sjælen. Nogle får større skræmmer på sindet end andre. Spørgsmålet er, hvordan vi behandler os selv i de svære situationer og tanker, hvor ensomheden nemt kan tager over. Her har vi mennesker behov for kontakt, støtte og faglige stærke stier at gå af. 


En fortsat dygtiggøelse prioriterer jeg højt, og derfor tager jeg løbende kurser/efteruddannelse. 

Min træningshistorie

Træning har altid stået højt på min liste. Om det er styrketræning, balancetræning, yoga eller cardio, ved jeg hvad der skal til for at se resultater. Jeg har selv haft trænet op til bodybuilding og været en super god løber. Jeg har selv mærket skader på egen krop, og jeg kender derfor alt til grænser og udvikling af kroppen. Alle mine skader er jeg kommet over, vha. studier og korrekt bevægelse. Med mig som træner starter vi ud der hvor DU skal starte. Din krop er i fokus, og derfor tager vi alt step by step.  


Jeg har selv bokset i 11 år og dyrket OCR løb.